Directe del ramat a casa teva.
Qui som?

Cal Serrats és una empresa familiar ubicada a la masia del mateix nom a Argençola. Conreem les terres i fem pasturar les nostres ovelles per camps i boscos perquè puguin criar xais i vendre’n la carn.

Cal Serrats és una empresa de producció i comercialització de carn de xai de qualitat. La nostra vida professional està dedicada a l'agricultura i la ramaderia.

Ja feia anys que conreàvem els nostres camps aplicant mesures agroecològiques Fa 8 anys que varem decidir certificar-ho amb el Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE). Ara, volem donar un pas més i hem apostat fort per un nou projecte: la comercialització directa del nostre producte.

Història

Tot va començar quan l’avi Pere va comprar unes quantes ovelles a l’any 1993 i els va construir un corral. Les terres de la família havien passat del conreu dels ametllers al correu de cereals i farratges. Les feia pasturar i els recol•lectava menjar per a l’hivern.. Han pasturat molts anys amb un pastor burgalès, que les coneixia totes..

Fins a dia d’avui, el ramat ha anat creixent i ara son 600 ovelles.
I amb elles hi van les 15 cabres que son les que manen.

Cal Serrats | 08717 Argençola (Barcelona) | 659 842 745 | info@calserrats.com
Avís legal | DissenyWeb: Dispromèdia
Who We are